Леслі Нільсен

Leslie Nielsen

Фото Леслі Нільсен

Фільмографія

Спочатку фільми по роках у яких актору(-ці) належить головна роль

Американська казка (2008)

An American Carol
Смішний Фентезі Пародія КДП >13
Нова комедія від цинічного автора дилогії про "Голий пістолет" Девіда Цукера - цього разу він насміхається над головним для американців святом: 4 липня - днем Незалежності. Пересміюючи історію про Скруджа, головного героя відвідують три привиди, які намагаються йому розповісти про американські ідеали, а він це все сприймає так, що в зауваженні авторів фільму попереджається про те, що фільм може образити усіх - від дітей до демократів.
?
?

Супергеройське кіно (2008)

Superhero Movie
Смішний Екшн Наукова фантастика Пародія
Фільм-пародія на супергероїв - від Бетмена до Фантастичної Четвірки. Американського школяра вкусила бабка, але не та про яку ви подумали. Мутована комаха з великими очима стала початком нової-старої кіноісторії під назвою «Супергеройське кіно».
?
?

Кевін із півночі (2001)

Kevin of the North
Смішний Спорт
Кевін Менлі по горло ситий своєю нудною і безперспективною роботою в лос-анджелеському туристичному агентстві. І коли він отримав лист з повідомленням про те, що давно забутий дідусь залишив йому в спадок земельну ділянку на Алясці, то відразу вирішив, що його заповітні мрії про життя, сповнене пригод, нарешті збулися. Але не все так просто: щоб успадкувати землю, Кевін повинен взяти участь в найзнаменитіших у світі перегонах на собачих упряжках від Анкоріджа до Нома протяжністю 1049 миль. За допомогою прекрасної Бонні Кевін повинен не тільки виграти гонку, але і відбити запеклі атаки на свою нову власність з боку корумпованого адвоката Клайва Торнтона...
?
?

Шостий елемент (2000)

2001: A Space Travesty
Смішний Наукова фантастика Пародія
Шериф Дікс одержує чергове завдання, метою якого є порятунок всієї Землі. Справа в тому, що його начальство підозрює, що на даний момент в кріслі президента сидить не він сам, а його клон, і щоб перевірити це припущення, засилає Дікса на Місяць. Судячи з усього, саме там і базується фабрика клонів, яка має намір незабаром наповнити всю Землю клонами відомих особистостей.
?
?

Санта - це хто? (2000)

Santa Who?
Смішний Екшн Фентезі Сімейний Мюзикл Новорічний
Санта Клаус випадково випав зі своїх санок і впав на капот машини Пітера, журналіста який якраз готує різдвяний репортаж. З Сантою все гаразд, от тільки він не пам'ятає хто він такий...
?
?

Помилково звинувачений (1998)

Wrongfully Accused
Смішний Екшн Пародія КДП >13
На самому піку своєї блискучої кар'єри красень - суперскрипаль Райян Харрісон виявився втягнутим багатою спокусницею Лорен Гудхью в одну паршиву справу, пов'язану з вбивством. Не дивлячись на те, що той, хто робив замах був одноруким, одноногим і однооким, невдачливий Харрісон був арештований, визнаний винним і засуджений до смертної кари. На щастя, тюремний автобус заносить на банановій шкірці, що дозволяє Харрісону втекти. Тепер утікач, приречений на смерть, починає гонку, переслідуваний невтомним агентом Фергюсом Фоллзом. Під градом куль Харрісон рятує невинних свідків, шукає справжнього вбивцю, викриває міжнародну змову і ще повинен встигнути одержати з хімчистки свій смокінг...
?
?

Містер Маґу (1997)

Mr. Magoo
Смішний Сімейний КДП
Містер Маґу, ексцентричний мільйонер, був запрошений на відкриття музею, в центрі експозиції якого — «Зірка Курістана», дорогоцінний камінь, що не має ціни. Злочинці вирішили зіпсувати всім свято і вкрасти його, але по неймовірній випадковості ювелірний шедевр опиняється біля Містера Маґу. Зловмисники і ФБР вирушають на пошуки. Ситуація ускладнюється тим, що невдалий мільйонер жахливо короткозорий і принципово не носить окулярів. Проте його симпатичний бульдог бачить за двох.
?
?

Сімейний план (1997)

Family Plan
Смішний Сімейний КДП
Гаррі Гебер рятує літній табір від негідника Джеффрі, який мріє його захопити з метою створити там розкішний курорт, звичайно ж вигнати звідти дітей, заселити багатеньких відпочивальників і заробити на цьому купу грошей.
?
?

Невинищений Шпигун (1996)

Spy Hard
Смішний Екшн Пародія КДП >13
Секретний агент ВД - 40 повинен розладнати підступний план суперворога генерала Ранкора - божевільного психопата, що втратив руки під час вибуху, - але він озброєний і дуже небезпечний! Місія суперагента - врятувати світ від руйнування, визволити дочку своєю загиблою багато років тому подруги, і, звичайно ж, упровадитися в ряди терористів разом зі своїм сексуальним напарником.
?
?

Дитина напрокат (1995)

Rent-a-Kid
Смішний Сімейний КДП
Директор дитячого будинку в різдвяні канікули їде на відпочинок і просить свого батька - власника маленької фірми з прокату уживаних речей - замінити його. Опинившись в ролі директора, підприємливий бізнесмен вирішує, що і тут можна робити гроші, здаючи напрокат ... дітей!
?
?

Дракула: мертвий і задоволений цим (1995)

Dracula: Dead and Loving It
Смішний Страшний Фентезі Пародія Чорна комедія КДП >13
Ув'язнений в своєму відокремленому замку в Трансільванії, оточений компанією кажанів, граф Дракула відчуває необхідність покинути рідні місця, в яких свіжа кров стає дуже рідкісним святом. Для любителів інтриг не можна придумати кращих мисливських угідь, ніж вікторіанська Англія, населена пристрасними жінками, що цінують любов і тільки чекають, щоб їх спокусили. Познайомившись із чарівними жінками - Міною та Люсією, Дракула починає сміхотливо розважатися та попивати кров собі на втіху. Але наречений Міни, її батько і дідок-професор Абрахам Ван Хелсінг, як і личить справжнім винищувачам вампірів, влаштовує Дракулі зовсім іншу "розвагу".
?
?

Голий пістолет 33 1/3. Остання образа (1994)

Naked Gun 3 31/3. The Final Insult
  Смішний Кримінальний Пародія КДП >13
У в'язницю до відомого терориста Рокко приходить представник арабських терористів і пропонує йому і його матусі зробити ґрандіозний теракт за 5 мільйонів. Зупинити його може лише наш лейтенант Френк Дребін, що пішов на пенсію і вирішує шлюбні проблеми з жінкою-адвокатом. Річ у тому, що вони ніяк не можуть завести дитину. Колеги умовляють Френка повернутися на службу в поліцію, через що дружина кидає його остаточно, і далі слідує безкінечний потік жартів, приколів, пародійних ситуацій, в результаті яких Френк рятує від вибуху церемонію «Оскар».
?
?

Голий пістолет 2½. Запах страху (1991)

Naked Gun 2½. The Smell of Fear
  Смішний Кримінальний Пародія КДП >13
Лейтенант поліції Френк Дребін як завжди ловить порушників правопорядку, паралельно шукаючи питання глобальної властивості, наприклад, про те, коли йому належить продемонструвати все, на що він здатний. І ось настає відповідний момент. Деякий лиходій плете страшні підступи і замишляє знищити весь світ. Ти ба. Хоробрий поліцейський як завжди напоготові.
?
?

Той, що знову виганяє (1990)

Repossessed
Смішний Страшний Фентезі Пародія КДП >13
Виступаючи перед студентами, святий отець Джебедая Меяй розповідає їм історію, що трапилася в 1973 році, коли йому вдалося вигнати диявола, що вселився в тіло 13-річної дівчинки Ненсі. З тих пір пройшло 17 років. Несподівано до Меяй приходить молодий священик Люк з проханням ще раз відвідати Ненсі, яка знову одержима дияволом, будучи вже сама матір'ю двох дітей.
?
?

Голий пістолет. З файлів поліційного відділку (1988)

Naked Gun. From the Files of Police Squad!
  Смішний Кримінальний Пародія КДП >13
Найнекомпетентніший поліцейський, лейтенант Френк Дребін, повиннен один протистояти міжнародній змові, мета якої - погубити королеву Єлизавету II. До загального здивування і радості, найбезглуздіший лейтенант Дребін розбереться зі всіма ворогами Її Величності так відважно, як не снилося і знаменитому агентові 007.
?
?

Гуляю з ким хочу (1982)

Foxfire Light
Про кохання КДП
Джоанна закінчує художній коледж і відправляється в прикордонне містечко до дядька Вінсента. У дорозі вона зустрічається з молодим чоловіком, який допомагає їй витягти машину з канави. Пізніше у них зав'язується роман ...
?
?

Аероплан (1980)

Airplane!
  Смішний Про кохання Пародія КДП
Колишній військовий льотчик опинився на борту літака, екіпаж якого через харчове отруєння виявився не в змозі кермувати аеробусом. Він разом зі стюардесою змушений стати рятівником строкатої компанії пасажирів, що опинилися на грані загибелі. Новоявленого пілота і його помічницю чекають немислимі труднощі й неймовірні пригоди.
?
?

Точка відліку (1967)

Counterpoint
Військовий
Грудень 1944 рік, Ліонель Еванс, всесвітньо відомий американський диригент, знаходиться на гастролях в нещодавно звільненій Бельгії. Але під час німецького контрнаступу, Еванса та інших членів оркестру беруть в полон і привозять в старий замок в Люксембурзі. Нацисти повинні стратити всіх полонених, проте генерал Шиллер вирішує зробити це тільки після того, як оркестр відіграє для нього концерт.
?
?

Красунчик Жест (1966)

Beau Geste
Екшн
У 1906 році двоє братів-американців через складні життєві обставини приєднуються до французького іноземного легіону, де під керівництвом сержанта- садиста захищають форт від нападу берберів і туарегів.
?
?

Заборонена планета (1956)

Forbidden Planet
Екшн Наукова фантастика КДП
Командир Адамс та його екіпаж мають з'ясувати долю колонії землян в системі Альтаїр IV, що перестала виходити на зв'язок кілька років тому. Після року подорожі в гіперпросторі, корабель Об'єднаних Планет сідає на планету, де вони знаходять тільки двох живих людей - філолога Морбіуса і його сексапільну доньку Альтейру. Решта колоністів загинула з невідомої причини. Морбіус наполягає, щоб астронавти негайно залишили планету, бо він не може гарантувати їх безпеку, але командир вирішує залишитися. Тієї ж ночі декілька людей гинуть. Вони буквально розірвані на частини якоюсь невідомою і невидимою силою. Незважаючи на всі зусилля, вони не можуть протистояти інопланетній загрозі.
?
?