Лайнас Роуч

Linus Roache

Фото Лайнас Роуч

Фільмографія

Спочатку фільми по роках у яких актору(-ці) належить головна роль

Менді (2018)

Mandy
Екшн Страшний Артхаус
Події фільму розгортаються в 1983 році. Це історія Реда Міллера - звичайного дроворуба, який жив зі своєю коханою Менді в лісі недалеко від озера. Але їх ідеальне життя було зруйновано, коли в їхній будинок несподівано вторглися прихильники жахливого культу. За дорученням свого лідера Джеремайя вони накачали Менді сильними наркотиками та провели ритуальне спалення, а Реда піддали жорстоким тортурам і майже вбили. Засліплений бажанням помсти, Ред озброюється величезною сокирою і відправляється по сліду культистів, поступово впадаючи в криваве безумство.
?
?

За межею (2003)

Beyond Borders
Про кохання Військовий
Молода заміжня американка Сара Джордан, що живе в Англії, опиняється на добродійному вечорі і там чує палку промову, виголошену доктором Ніком Келлахеном. Його полум'яний заклик про допомогу дітям країн, залучених у військові конфлікти, перевернула життя Сари назавжди. Зачарована Ніком і його благородними ідеями, вона розлучається зі спокійним життям і, жертвуючи своїм благополуччям, прямує назустріч ризику, небезпеці і... своєму коханню. Протягом десяти років доля буде зводити Сару і Ніка в різних "гарячих точках" нашої планети - в Камбоджі, Ефіопії та Чечні, приготувавши закоханим страшні випробування.
?
?

Повітряний маршал (2014)

Non-Stop
Екшн Містика Кримінальний КДП >13 Детектив
Міжконтинентальний авіарейс. Білл Маркс, повітряний маршал, який забезпечує безпеку пасажирів, отримує повідомлення з погрозами від маньяка-терориста. Злочинець прорахував всі ходи і підставив під звинувачення самого спецагента. Тепер Маркс - мета спецслужб США. Йому залишається одне: прорахувати і знешкодити злочинця, врятувати пасажирів і своє кохання, яке він знаходить на краю загибелі. До вибуху залишаються лічені хвилини...
?
?

Створення леді (2012)

The Making of a Lady
Екранізація класичного роману письменниці Френсіс Ходжсон Бернетт. Фільм розповідає історію Емілі - дівчини зі знатної родини і добре освіченої, але дуже бідної, яка зростала в надії, що вийде заміж по любові, але з віком зрозуміла, що її пріоритетом має бути виживання. Виживання, в прямому сенсі цього слова... Починається стрічка, як типова мелодрама, а закінчується хорошим вікторіанським трилером.
?
?

Бетмен: Початок (2005)

Batman Begins
    Екшн Кримінальний КДП >13
Перший фільм з нового проекту - "перезавантаження" екранізацій про пригоди людини-кажана Бетмена: молодий мільйонер Брюс Вейн, який не може знайти сенс свого існування, потрапляє до китайської в'язниці, звідки його визволяє невідомий чоловік, котрий каже, що усі відповіді Брюс знайде на вершині гори. Замість відповідей Вейн знаходить там таємне товариство воїнів, яке очолює могутній лідер Рас-ал-Ґул. В очікуванні відповідей на свої питання Брюс проходить в товаристві вишкіл на непереможного бійця, після чого дізнається, що Рас-ал-Ґул збирається знищити його рідне місто Ґотем. В протиборстві з колишнім вчителем і народжується майбутня легенда Ґотема.
?
?

Хроніки Ріддіка (2004)

The Chronicles of Riddick
    Екшн Наукова фантастика Пародія Антиутопія
Зима, сніжок, ялинка в хаті. На носі новорічні свята, народ зібрався вже бухати. Але людям не повезло, бо звідкілясь з’явилось зло. Зла приперлося багато, щоб свята всім зруйнувати. Він Дизель проти армії некрофілів з кальяном в руках і карієсом на зубах!
?
?

Війна Харта (2002)

Hart's War
  Біографічний Історичний Військовий
Лейтенант Томмі Харт, студент другого курсу юрфака, завербований із-за політичних проблем з його батьком як помічник одного офіцера. Коли він потрапляє в полон, а потім в німецький табір для військовополонених, високопоставлений полковник Уільям МакНамара доручає йому захищати чорношкірого лейтенанта Лінкольна Скотта, звинуваченого у вбивстві білого ув'язненого. Харт повинен боротися з своїм привілейованим минулим, щоб довести, що він - справжня людина честі, гідна свого звання. При підготовці захисту свого клієнта Томмі натикається на змову проти нього, і йому доводитися вибирати між своєю країною, власною честю і своїм життям.
?
?