Майкл Сера

Michael Cera

Фото Майкл Сера

Фільмографія

Спочатку фільми по роках у яких актору(-ці) належить головна роль

Лапи гніву: Легенда про Самурая (2022)

Paws of Fury: The Legend of Hank
  Смішний Екшн Містика Мультфільм КДП
Симпатичний пес Хенк, який мріє стати самураєм, вирушає на пошуки своєї долі, потрапляючи в справжнє королівство котів, куди собакам вхід заборонено. Але коли це зупиняло Хенка? Тепер він повинен не просто стати самураєм, а й врятувати чарівних котиків.
?
?

Lego Фільм: Бетмен (2017)

The LEGO Batman Movie
  Смішний Екшн Фентезі Сімейний Мультфільм КДП
Ґотему знову загрожує небезпека. І на його варту стає єдиний герой, якого заслуговує це місто - Бетмен, альтер-его мільярдера Брюса Вейна, який живе в своєму величезному родовому маєтку разом з дворецьким Альфредом. Але в цей раз супергерой змушений взяти в напарники хлопця на ім'я Дік Ґрейсон, якого він, сам того не пам'ятаючи, усиновив на одному зі світських прийомів. Новоспечений Робін складе Бетмену компанію в боротьбі з його заклятим ворогом Джокером, який втік з психіатричної лікарні «Аркгем», а також Гарлі Квінн, готової на найбожевільніші злодіяння, щоб залишити в дурнях всю «Лігу Справедливості», включаючи Бетґерл.
?
?

Кришталева фея і чарівний кактус, і 2012 (2013)

Crystal Fairy & the Magical Cactus and 2012
Смішний Про кохання
У Джеймі дивовижна здатність створювати хаос всюди, де він з'являється. Разом з друзями він вирушає в подорож по дорогах Чилі в надії знайти і випробувати легендарний кактус Сан-Педро, який місцеві шамани здавна використовували як сильний галюциноген. По дорозі він знайомиться з ексцентричною дівчиною - Кристал Фейрі, - яка стає їх провідником по тутешніх пустелях.
?
?

Скотт Пілігрим проти Світу (2010)

Scott Pilgrim vs. the World
    Смішний Екшн Фентезі Про кохання Молодіжний КДП >13
Рок-музикант Скотт Пілігрим знайшов дівчину своєї мрії. Але на його шляху стоїть складніше завдання: щоб зустрічатися з нею, Скотту доведеться перемогти її сімох злих колишніх. Але найголовніший суперник - не ці семеро колишніх...
?
?

Початок часів (2009)

Year One
Смішний КДП >13
Два приятеля з доісторичних часів - брутальний мисливець на ім'я Зед і ненормальна, що займається збиранням, на ім'я Лох - постійно вплутуються в безглузді історії, і, врешті-решт, їх виганяють з рідного племені. Здавалося б, життя дало тріщину... але тільки не для наших придуркуватих неандертальців. Світ виявляється більше і цікавіше, ніж рідна гущавина лісу, і вигнання стає відмінним приводом помандрувати і зрозуміти, нарешті, що це за штука така - життя...
?
?

Протест юності (2009)

Youth in Revolt
Смішний Про кохання Молодіжний
Тоді коли батьки Ніка знаходяться на межі розлучення, усі думки юнака зайняті тим, як би швидше стати чоловіком з дівчинкою своєї мрії Шиною Сандерс.
?
?

Будь моїм хлопцем на 5 хвилин (2008)

Nick and Norah's Infinite Playlist
Смішний Про кохання Молодіжний Музичний КДП >13
Нік щойно отримав відставку у своєї подружки Тріши. Настрій на нулі. Хоча у нього є грандіозний план, як повернути свою дівчину. Він дарує їй музичне послання. Але диски з його добірки відразу відправляються на смітник. Ну, не зовсім на смітник. Подруга Тріши - Нора обожнює ту ж саму музику і забирає диски до себе, також посварившись з Тріши. І ось, Нік і Нора опиняються в одному і тому ж клубі, де Нік виконує чудову мелодію, яка залучає нору. Вона впізнає у ньому свого колишнього однокласника, і коли в клуб несподівано є Тріше з новим бойфрендом, Нора кидається до Ніку з проханням стати її хлопцем на п'ять хвилин, щоб утерти ніс Тріше. Ніхто й не підозрював, чим можуть обернутися ці несподівані хитросплетіння.
?
?

Джуно (2007)

Juno
Смішний Про кохання Молодіжний КДП >13
Коли 16-річна школярка Джуно (Елен Пейдж) взнає, що вагітна, вона приймає нетривіальне рішення: народити дитя і віддати його на усиновлення. Заручившись підтримкою батьків, Джуно вирішує самостійно зайнятися пошуками мами і тата для свого маляти і у результаті зупиняє вибір на доброчесній і спроможній бездітній парі. Марк (Джейсон Бейтман) і Ванесса (Дженніфер Гарнер) – дійсно чудові люди і напевно будуть прекрасними батьками, проте чи вистачить Джуно духу віддати своє маля хай і в хороші, але все таки чужі руки?
?
?

Супер Перці (2007)

Superbad
    Смішний Молодіжний
Питання статевого дозрівання стоїть дуже гостро для двох нерозлучних друзів-невдах, що ж може їм допомогти добитися уваги до себе від дівчат, якщо до випуску лічені дні?! Хлопці вирішили підвищити свій авторитет у очах своїх ровесників, перетворившись із лохів у "крутих" хлопців. Для цього вони намагаються купити бухла на вечірку, на яку їх запросили знайомі дівчата.
?
?

Ґлорія Белл (2018)

Gloria Bell
Смішний Про кохання
Незважаючи на те, що Глорії вже 50 років, вона намагається зустріти справжню любов, відвідуючи танцювальні клуби Лос-Анджелеса. Жінка розлучена, а двоє її дітей уже дорослі. Одного разу героїня знайомиться з колишнім морським офіцером Арнольдом, який перебуває в аналогічній ситуації.
?
?

Гра Моллі (2017)

Molly's Game
    Біографічний Кримінальний
Юна спортсменка, колишня олімпійська чемпіонка Моллі Блум (Джессіка Честейн) не потрапила до складу олімпійської збірної і вирішила зробити перерву у спортивній кар’єрі. Вона вирушила до Лос-Анджелеса. Працюючи офіціанткою, підприємлива дівчина швидко зрозуміла де і як можна заробити дійсно великі гроші. Дівчина влаштовує підпільне казино для знаменитостей Голівуду. Організація однієї такої вечірки, на якій збиралися любителі азартних ігор, приносить дівчині близько $50 тисяч. Вона робить з цієї справи потужний і надійний бізнес. Аж поки ФБР не висуває їй звинувачення.
?
?

Повний розковбас (2016)

Sausage Party
Смішний Фентезі Мультфільм Чорна комедія
Перша комедія для дорослих про неймовірні пригоди їжі з супермаркету. Їстівним друзям потрібно отримати відповідь на головне питання: чи є життя за стінами супермаркету, і що ж відбувається з продуктами після того, як вони потрапляють до людей додому?
?
?

Це кінець (2013)

This Is the End
    Смішний Фентезі
Джей Барушель приїжджає в Лос-Анджелес, щоб відвідати старого друга і колегу, актора Сета Роґена, який запросив Барушеля на новосілля, яке організовує Джеймс Франко. На не надто пристойну вечірку приїхали багато знаменитостей. Барушелю незручно серед такої кількості людей, він практично не знає особисто таких знаменитостей, як: Джона Гілл, Крістофер Мінц-Плассе, Майкл Сера, Крейґ Робінсон, Емма Вотсон і Ченнінґ Тейтум. Роґен, щоб трохи заспокоїти його, супроводжує його в магазин за сигаретами. У магазині промені синього світла з неба раптом забрали кількох покупців. Перелякані Роґен і Барушель біжать в будинок Франка на тлі вибухів, автомобільних аварій, а також масового хаосу, але на вечірці сині промені нікого не чіпали. Гості не вірять вигадкам Барушеля і оголошують його божевільним, але через кілька секунд чують зовні гуркіт...
?
?

Сповідь небезпечної людини (2002)

Confessions of a dangerous mind
  Смішний Про кохання Біографічний Кримінальний
Чак Берріс - популярний телеведучий. Найвродливіші жінки добиваються його уваги. Але ніхто не знає, що його вже давно завербувало ЦРУ і він став високооплачуваним убивцею. Телевізійне шоу - чудове прикриття для його подвійної гри...
?
?

Радіохвиля (2000)

Frequency
Екшн Наукова фантастика Містика Кримінальний КДП >13 Детектив
Поліцейський Джон Саллівен випадково зв'язується по любительській радіостанції зі своїм покійним батьком, пожежником Френком Саллівеном, який помер під час виконання своїх обов'язків багато років тому. Коли батько з минулого і син з майбутнього, нашого сьогодення, упевнилися в тому, що вони дійсно син і батько, син почав давати поради батьку, як змінити минуле так, щоб він міг обійняти живого батька і попіклуватися про матір, яка повинна стати жертвою серійного вбивці.
?
?